Nieuwsbericht

08-04-2015


HEARTBEAT - zondag 26 april om 15.00 uur in Parktheater Eindhoven


Heartbeat is de eindvoorstelling van RAAK, een samenwerkingsproject van Parktheater Eindhoven, Dynamo en School 23.

RAAK is een project dat jongeren in staat stelt hun (podium)talent onder professionele begeleiding te ontwikkelen en te presenteren. Door de samenwerking met School 23 wordt deze kans nu geboden aan jonge mensen voor wie de afstand tot (het deelnemen) aan cultuur over het algemeen groot is.

RAAK is van start gegaan met drie cultuurdagen, georganiseerd in het Parktheater. Alle leerlingen van School 23 hebben daar kennis gemaakt met verschillende cultuurvormen, zoals theater, dans en rap. Deze dagen zijn erg succesvol geweest. Bijna 55 leerlingen hebben zich na de cultuurdagen aangemeld voor de RAAK trainingsdagen en zijn nu druk bezig om samen een fantastische voorstelling te maken. De voorstelling speelt zich af rondom het thema ‘Heartbeat’ en zal bestaan uit een geheel van rap, dans, theater en zang. Passie, liefde, ritme, gevoel… alles wat je kan raken, voel je deze middag terug per hartslag. Steun je kunst, cultuur en educatie? Dan is deze voorstelling iets voor jou! 

Kaartjes à €5,- zijn te bestellen via telefoonnummer 040–2111122 of via de website van het Parktheater (www.parktheater.nl).
 << naar het nieuwsoverzicht