Nieuwsbericht

15-12-2014


Stage lopen bij 'Blue Mango Interactive'


Blue Mango Interactive maakt deel uit van Greenhouse Group. Een overkoepelende organisatie die actief is op het gebied van Online Marketing & Sales, Online Advertising en New Business Concepts.

Michelle uit een AKA-Economie en Handel groep volgt hier sinds 20 november 2014 een facilitaire stage. Voor School 23 is dit een nieuwe stageplek met veel mogelijkheden. Afhankelijk van wat de leerling kan, kunnen hier naast de werkzaamheden in kantine ook assisterende taken aan bod komen richting administratie/receptie.

Debbie is de praktijkbegeleider van Michelle. Het is voor Debbie de eerste ervaring met een MBO niveau 1 leerling en dat is even wennen. Bij een niveau 1 leerling moet je alle taken die de leerling uitvoert controleren. De leerling heeft structuur nodig en is gebaat bij het werken met een tijdsplanning. Je moet de taken duidelijk omschrijven en de stagiaire alles op laten schrijven. Als je op die manier werkt kan Michelle haar taken het beste uitvoeren. Michelle geeft dit zelf ook aan. Routine is voor haar heel belangrijk, ze is nog niet zo snel in het uitvoeren van de taken maar als ze de taken vaker uitvoert gaat het steeds beter. Werken aan het werktempo is o.a. een leerdoel voor Michelle. Bij de Greenhouse Group werken veel expats en omdat Michelle zowel Engels als Nederlands spreekt werkt dat in haar voordeel! Michelle maakt graag een praatje met haar ‘internationale collega’s’. Dat maakt het voor Michelle extra leuk. “Ik voel me hier thuis en kan met iedereen over weg”. Debbie geeft aan dat Michelle een heel spontane, vriendelijke en sociale meid is. Michelle voert haar taken (planten watergeven, lunch organiseren voor 140 personen, bestellingen controleren, bijhouden van de voorraad, koffieapparaten schoonmaken en bijvullen) goed uit en neemt daarin ook initiatief.
 << naar het nieuwsoverzicht