Nieuwsbericht

15-12-2014


Nieuw traject om te orienteren en te leren: O&K Lang (20 weken)


Naast het reguliere 12 weken durende Oriëntatie & Keuzetraject van het Summa College/School 23, is er nu ook een traject van 20 weken. Dit traject start per 1 februari 2015 en loopt tot aan de zomervakantie, waardoor doorstroom naar een nieuwe opleiding zonder onderbreking gegarandeerd is.

Er wordt op maat gewerkt aan de individuele leervraag van de student. Er is een uitgebreid programma waarin naast de basis, (oriënteren op onderwijs en werkveld door middel van diverse lessen/workshops en stage) veel aandacht is voor taal, rekenen, ICT, burgerschap, studie-/werknemersvaardigheden en sport & spel.

Doel van het traject is studenten te helpen bij het vinden van een passend(e) opleiding en/of beroep. Door het aanbieden van een voltijdprogramma blijft de algemene kennis van de student op niveau. Op deze manier wordt vroegtijdig schoolverlaten voorkomen.

Aanmelden of meer informatie? Bezoek de website van school 23 of neem contact op met de administratie van School 23 (onderdeel van het Summa College) via 040 269 59 50 of via e-mail.<< naar het nieuwsoverzicht